ХАРЕСАЙТЕ НИ


Z-Force

Z-Force е специална комбинация от минерали, специално създадена за силно анаболен ефект.
Z-Force е специална комбинация от минерали, специално създадена за силно анаболен ефект. Увеличава силата и мускулната маса при активни тренировки.
Цена: 30.00 лв.

Добави в количката

За да бъдат винаги във форма, спортистите и бодибилдърите се нуждаят от адекватен прием на полезни хранителни вещества. Освен храната, за тях са важни и минералите, които им доставят сила, и подобряват тяхната концентрация. Допълнителния прием на минерали е изключително важен за атлетите, защото те са от съществено значение в организма. Въпреки че една балансирана диета често доставя всички елементи необходими за доброто здраве, интензивните натоварвания, както и лошите хранителни навици, могат да разрушават някои от хранителните вещества в тялото. Dymatize Z-Force е специална комбинация от минерали, предназначени за постигането на анаболен ефект. Продукта е предназначен да спомогне за повишаване нивата на някои хормони. Обогатен е с витамините С, Е и В6.

Dymatize Z-Force съдържа минерала цинк, който без съмнение е изключително важен за здравето Ви. Неговият дефицит води до множество проблеми, сред които намален апетит, понижена имунна защита и намалено тегло. Цинкът взема активно участие при синтеза на протеините, а също така има и антиоксидантно действие. Също така, минерала повишава нивото на тестостерона, въпреки че механизма по който прави това, все още не е съвсем ясен. Смята се, че цинка ускорява превръщането на андростенедиона в тестостерон, намалява скоростта на отделяне на последния през черния дроб и забавя преработването на тестостерона от черния дроб в дихидротестостерон.

Формулата на Dymatize Z-Force включва и магнезий, който е важен заради антикатаболните си свойства. Минерала понижава нивото на кортизола (“стресовия” хормон) и в определени случаи има ергогенен ефект. Магнезият също така е важен елемент в състава на костите и неговото наличие е важно за силни и здрави кости. Също така, подобрява функционирането на сърцето и подобно на цинка участва в синтеза на белтъчините. При интензивна физическа дейност, каквато са тренировките на бодибилдърите, е задължително да се приема магнезий в по-големи количества, тъй като се отделя от тялото чрез потене. Dymatize Z-Force ще Ви осигури 450 мг на доза, от важния минерал.

Dymatize Z-Force е обогатен с витамините C и E , които са мощни антиоксиданти и ще Ви предпазят от някои заболявания. По време на тренировка е налице окислително увреждане на тъканите на тялото, най -вече на мускулите, а също така и отслабване на имунната система. Витамините С и Е в Dymatize Z-Force ще ограничат тези процеси и ще неутрализират свободните радикали. Не на последно място, формулата на Dymatize Z-Force включва и витамин В6, който участва в трансформацията на аминокиселините, и в изграждането на антителата, и червените кръвни телца. Също така, витамина е необходим при физическо натоварване, тъй като с негова помощ става регенерирането на мускулните влакна.

30 мг цинк на доза от 3 капсули
450 мг магнезий на доза от 3 капсули
Обогатен с витамини С,Е и В6
Гарантирано качество
Начин на приемане:
За мъже: 3 капсули дневно, за предпочитане на празен стомах преди лягане. За жени: 2 капсули дневно.

Няма въпроси или коментари за този продукт!

Ако имате въпрос или искате да оставите коментар за продукта, можете да го направите тук.
На вашите въпроси отговаря екипа по поддръжка на Mutant.bg. Ще получите e-mail известие при отговор на въпроса Ви.
Задай Въпрос
 

Подобни продукти

Mutant Test 90 caps

Mutant Test 90 caps

Цена: 38.00 лв.
Виж детайли
Mutant ZM8+

Mutant ZM8+

Цена:
39.40 лв.
 29.90 лв.
-24%
Виж детайли
Mutant Test 180 caps

Mutant Test 180 caps

Цена:
90.00 лв.
 55.00 лв.
-39%
Виж детайли
 

Медия

Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка
Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка
    Коремните мускули се нуждаят от различн
Мускулна маса
Мускулна маса
Как да натрупате мускулна маса? Това е задача, ко
Най-добрите упражнения за стегнато женско дупе.
Най-добрите упражнения за стегнато женско дупе.
  Най-добрите упражнения за идеално изваяно ду
 

Марките с които работим