Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка Мускулна масаНай-добрите упражнения за стегнато женско дупе.Тренировъчна програма и хранителен режим за МОЕТО тялISO 100 - Изолат протейн №1 отново и за 2015г.Протеините увеличават чистата мускулна маса!Безплатно посещение на Фитнес и SPA от mutant.bgОще отстъпки с Mutant Club Карта!Най-бързият начин да натрупате мускули през лятотоПротеинов шейк за след тренировка 8 вегетариански храни, за покачване на качествена мускМитове и факти за КреатинаТоп добавки за бързо топене на мазниниКои хранителни добавки предпазват мускулитеОсновни хранителни добавки за обем и силаТравми при трениране - как да ги избегнемКак да ускорим метаболизма си Л-карнитинът – полезен или вреден за Вашето здравеСъвети след тренировкаТоп 10 хранителни добавки за лятотоКак да предпазим мускулите по време на отслабване?Хранителни добавки при кардио упражнения7 лесни стъпки по пътя към мечтаната фигураMutant.bg с нова визия!

ХАРЕСАЙТЕ НИ


ISO 100 - Изолат протейн №1 отново и за 2015г.ISO 100 - Изолат протейн №1 отново и за 2015г.

 

Най-високо качествения протеин изолат, предназначен за изгражане на чиста мускулна маса.

ISO-100® на Dmatize съдържа всичко, от което тялото ви се нуждае, за да изгради и поддържа мускулната маса ефективно. За трета поредна година това е продуктът, станал №1 сред изолатите.

Всяка порция доставя 25 грама на 100% хидролизиран суроватъчен протеин изолат и 5,5 грама-разклонени аминокиселини (BCAAs), включително 2,7 грама от L-Leucine ВСАА, които се използват от организма по време на интензивни тренировки.

Той е свободен от глутен и лактоза, с по-малко от един грам захар и мазнини на порция.

И тъй като ISO-100 е съставена от 100% хидролизиран суроватъчен протеин изолат, можете да получите цялото подхранване, което трябва, за да изградите мускулна маса и да я поддържате.

Вкус ISO-100 се предлага в различни вкусове, така че с нетърпение да очакваме следващия си шейк.

За да постигнете целите си по-бързо, ползвайте ISO-100® на Dmatize .

     Хидролизираният 100% суроватъчен протеин изолат
     25 грама протеин на доза
     5.5 грама на BCAAs
     Без глутен и лактоза

 

Може да го намерите в продуктовата гама на mutant.bg! Поръчайте СЕГА и ще получите безплатно и нашата специална Mutant Club Карта за отстъпка!

 
 

Марките с които работим