Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка Мускулна масаНай-добрите упражнения за стегнато женско дупе.Тренировъчна програма и хранителен режим за МОЕТО тялISO 100 - Изолат протейн №1 отново и за 2015г.Протеините увеличават чистата мускулна маса!Безплатно посещение на Фитнес и SPA от mutant.bgОще отстъпки с Mutant Club Карта!Най-бързият начин да натрупате мускули през лятотоПротеинов шейк за след тренировка 8 вегетариански храни, за покачване на качествена мускМитове и факти за КреатинаТоп добавки за бързо топене на мазниниКои хранителни добавки предпазват мускулитеОсновни хранителни добавки за обем и силаТравми при трениране - как да ги избегнемКак да ускорим метаболизма си Л-карнитинът – полезен или вреден за Вашето здравеСъвети след тренировкаТоп 10 хранителни добавки за лятотоКак да предпазим мускулите по време на отслабване?Хранителни добавки при кардио упражнения7 лесни стъпки по пътя към мечтаната фигураMutant.bg с нова визия!

ХАРЕСАЙТЕ НИ


Основни хранителни добавки за обем и силаОсновни хранителни добавки за обем и сила

 

Опитвате се да увеличите обема на своите мускули, да натрупате маса, без мазнини и да се чувствате силни и енергични, дори и след тренировка. Ако сте сигурни, че правите всичко правилно – тренировъчна програма, хранителен режим, възстановяване/сън – тогава може да си помогнете и с точните хранителни добавки. Когато говорим за сила, обем и уголемяване на мускулите, няма начин да не започнем с три основни добавки.

1. Креатин Монохидрат

С Креатин Монохидрат имате повече мускулна сила. Той насърчава повишаване на мускулната маса и мускулната енергия и подобрява производителността по време на тренировка, с висок интензитет.

Креатин Монохидрат дава мускулна сила и енергия. Има много и различни мнения за дозата креатин, която е необходима. Приемът може да става като през първите 5 дни заредите, приемайки 4 дози по 5 гр. дневно (ако сте над 100 кг приемайте 6 дози по 5 гр. дневно). След 6-тия ден приемайте 1 доза преди и 1 след тренировка. Друг вариант на прием е два грама креатин при събуждане и 5 гр. веднага след тренировката. Намерете оптималния за Вас начин на тренировка, съчетана с прием на основната хранителна добавка за сила и енергия - Креатин Монохидрат.


2. BCAA Аминокиселини - верижно-разклонените аминокиселини. Вашето тяло не може да произвежда ВСАА само, така че те трябва да се доставят чрез храната или с хранителни добавки. Всеки един тренировъчен режим би бил непълноценен, ако набавяните верижно-разклонени аминокиселини са недостатъчно. Това са най-важните аминокиселини за въстановяването и стимулирането на анаболните процеси.

BCAA като хранителната добавка е доказано, че помагат, като увеличават обема на клетките и подобряват възстановяването. ВСАА са от решаващо значение за производството на енергия по време на тренировки. Те също така хидратират мускулите и по този начин се предотвратяват мускулни крампи. Приемът на BCAA Аминокиселини може да бъде 5 грама BCAA със закуската, 10-15g по време на тренировката и 5 грама вечер.

3. Глутамин - единствената най-изобилна аминокиселина, която присъства в скелетния мускул /над 61% от скелетната мускулатура/. Предпазва мускулите от травмиращо разкъсване. Повишава секретирането на хормона на ратежа и играе важна роля в белтъчния синтез.
Глутаминът е доказано, че подобрява имунната функция, нещо, което е изключително важно за спортисти и хора, които тренират с висока интензивност. Това може да предотврати мускулния катаболизъм.
Необходимо е да приемате 10-15g на глутамин на ден, разделена на три дози. Първата е сутрин, след тренировка и вечер.

Това са първите 3 основни добавки, които са Ви необходими за сила, увеличаване на обема на мускулите и енергия. Съчетани с правилен тренировъчен и хранителен режим, ще доведат до желаните резултати и ще помогнат на тялото да последва целите Ви, без да страдате от липса на енергия, мускулни крампи и спад на имунната система.

Разгледайте нашите продукти в категориите Креатинови продукти и Аминокиселини и изберете най-подходящите хранителни добавки за Вас - на доказани марки, с високо качество.

Възползвайте се от промоционалните цени на mutant.bg!

 
 

Марките с които работим