Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка Мускулна масаНай-добрите упражнения за стегнато женско дупе.Тренировъчна програма и хранителен режим за МОЕТО тялISO 100 - Изолат протейн №1 отново и за 2015г.Протеините увеличават чистата мускулна маса!Безплатно посещение на Фитнес и SPA от mutant.bgОще отстъпки с Mutant Club Карта!Най-бързият начин да натрупате мускули през лятотоПротеинов шейк за след тренировка 8 вегетариански храни, за покачване на качествена мускМитове и факти за КреатинаТоп добавки за бързо топене на мазниниКои хранителни добавки предпазват мускулитеОсновни хранителни добавки за обем и силаТравми при трениране - как да ги избегнемКак да ускорим метаболизма си Л-карнитинът – полезен или вреден за Вашето здравеСъвети след тренировкаТоп 10 хранителни добавки за лятотоКак да предпазим мускулите по време на отслабване?Хранителни добавки при кардио упражнения7 лесни стъпки по пътя към мечтаната фигураMutant.bg с нова визия!

ХАРЕСАЙТЕ НИ


Протеините увеличават чистата мускулна маса!Протеините увеличават чистата мускулна маса!

 

ПРОТЕИНИТЕ – „спешна помощ“ за загуба на мазнини и увеличаване на чиста мускулна маса.
Изследванията показват, че приемането на протеини под формата на храни с високо съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати, помагат на тялото да се отърве от натрупаните мазнини и да увеличи чистата мускулна маса.

Проучване, публикувано във вестник „Nutrition, гласи че хора с наднормено тегло, които са консумирали храни с високо съдържание на протеини са променили драстично структурата на тялото си. Добили са мускулна маса за сметка на мазнини.
В сравнение с тези, които въпреки упражненията са консумирали въглехидрати и не са наблягали на храни с високо съдържание на протеини.

                                                          
Изследвания показват, че по-високото съдържание на протеини и ниското съдържание на въглехидрати, оказва благоприятно въздействие върху структурата на тялото. Изгарянето на коремните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса е най-успешно, когато протеините идват в чист вид.

"Запазването или дори добиването на мускули е много важно за поддържането на метаболизма и предотвратяване процеса на връщане на килограмите, който може да бъде основен проблем за много желаещи да намалят теглото си." казва Andrea Josse, водещ автор на изследването. Мазнините в коремната област се смятат за особено вредни за сърдечно-съдови и метаболитни процеси“.

Увеличаването на калций и протеини в диетата може да помогне за по-нататъшно насърчаване на загуба на мастна тъкан от най-дълбоките депа в тялото.

За да улесните хранителния си режим и да увеличите консумацията на протеини без въглехидрати може да използвате и от хранителните добвки от mutant.bg.
Продукти като Whey Gourmet, Iso-Gold, ELITE Fusion 7 и Mutant WHEY са продукти с чиста формула суроватъчен протеин, с високо съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати. 

 
 

Марките с които работим