Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка Мускулна масаНай-добрите упражнения за стегнато женско дупе.Тренировъчна програма и хранителен режим за МОЕТО тялISO 100 - Изолат протейн №1 отново и за 2015г.Протеините увеличават чистата мускулна маса!Безплатно посещение на Фитнес и SPA от mutant.bgОще отстъпки с Mutant Club Карта!Най-бързият начин да натрупате мускули през лятотоПротеинов шейк за след тренировка 8 вегетариански храни, за покачване на качествена мускМитове и факти за КреатинаТоп добавки за бързо топене на мазниниКои хранителни добавки предпазват мускулитеОсновни хранителни добавки за обем и силаТравми при трениране - как да ги избегнемКак да ускорим метаболизма си Л-карнитинът – полезен или вреден за Вашето здравеСъвети след тренировкаТоп 10 хранителни добавки за лятотоКак да предпазим мускулите по време на отслабване?Хранителни добавки при кардио упражнения7 лесни стъпки по пътя към мечтаната фигураMutant.bg с нова визия!

ХАРЕСАЙТЕ НИ


Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топкаСтегнат корем 3 упражнения с фитнес топка

 

 

Коремните мускули се нуждаят от различни упражнения и различно натоварване, за да се стегнат и да получите добри резултати. Големите, меки и удобни фитнес топки са удобен и приятен начин за спорт във фитнеса или у дома.

Ето три упражнения с топка за фитнес, които ефективно ще натоварят вашите коремни мускули, за да постивнете така желания стегнат корем.

 

 

Упражнение №1.

Застанете на ръце, краката свийте в коленете и повдигнете назад, като ги поставите на фитнес топката. След това леко плъзнете и изпънете назад краката си като не изпускате топката. Ако правите правилно упражнението, тялото ви трябва да образува права линия от главата до глезените.

След това се върнете в изходно положение и повторете упражнението. Нормално е да усетите напрежение не само в мускулите на корема, но и в тези на бедрата, гърба и ръцете. Правете кратки паузи докато постепенно свикнете.

Упражнение №2.

Легнете по гръб на постелка за гимнастика. Ръцете свийте в лактите и ги поставете на тила. Краката трябва да са свити в коленете, леко повдигнати, а отгоре поставете фитнес топката. Има два варианта на изпълнение на упражнението. Първият е едновременно леко да повдигате торса и краката като се стремите да не изпускате топката. Вторият е краката да бъдат на няколко сантиметра във въздуха, свити, с топката върху тях, а вие да се повдигате леко. За да разберете дали изпълнявате коректно упражнението, обърнете внимание на това дали усещате напрежение в коремните мускули.

Упражнение №3

Седнете на постелка за гимнастика. Ръцете са ваша опора, които трябва да поставите леко назад или встрани. Разкрачете крака и между глезените поставете фитнес топката. След това бавно започнете да вдигате, а след това да спускате обратно краката си (на около 20-30 см от пода). Идеята е да не изпускате топката. Така освен, че тренирате за стегнат корем, стягате и оформяте мускулите на краката.

 
 

Марките с които работим