5-HTP 90 caps

5-HTP 90 caps
5-HTP представлява специлано създадена хранителна добавка от канадската марка Natural Factors, която спомага за нормалното функциониране на нервната система, допринася за добро емоционално здраве и добро настроение и поведение, намалява стреса, депресията и тревожността и спомага за пълноценен и спокоен сън.
Цена:
40.00 лв.
 34.00 лв.-15%

Добави в количката

5-HTP представлява специлано създадена хранителна добавка от канадската марка Natural Factors, която спомага за нормалното функциониране на нервната система, допринася за добро емоционално здраве и добро настроение и поведение, намалява стреса, депресията и тревожността и спомага за пълноценен и спокоен сън. 5-Хидрокситриптофан представлява аминокиселина, която мозъка превръща в серотонин ("хормон на щастието"), който предава нервните импулси между клетките на мозъка. Понижените нива на серотонин в мозъка водят до депресия, главоболие, мускулни болки, неконтролируем глад, затлъстяване, ниско самочувствие и себеуважение, безсъние, апетит към сладко и други. 5-Хидрокситриптофанът ефективно и абсолютно безопасно повишава нивата на серотонин в мозъка, спомага за поддържането на психоемоционален баланс, намалява усещането за меланхолия, намалява депресията и противодейства при състояния на паника и тревожност. Поддържането на оптимални нива на серотонин в мозъка води до успокоение на нервната система и повишаване на фокуса, концентрацията и отзивчивостта. Активното вещество в продукта 5-хидрокситриптофан е извлечена от семената на африкаската билка Griffonia simplicifolia. 5-HTP е натурална хранителна добавка, не води до привикване, а специалните ентерични каплети осигуряват освобождаване на активното вещество в тънките черва, което свежда до минимум риска от стомашен дискомфорт.

Съдържание (в 1 капсула)/дн.доза
5-HTP (L-5 хидрокситриптофан) екстракт на прах 100 mg/300 mg
Начин на употреба:
За добро настоение: по 1 капсула 2-3 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 1 седмица за видим положителен ефект. За добър сън: по 1-2 капсули с храна 30-45 минути преди лягане. За облекчаване симптомите на Фибромиалгия: по 1 капсула 3-4 пъти дневно с храна. Използвайте минимум 2 седмици за видим положителен ефект. За минимизиране на риск от стомашно-чревни проблеми започнете със стартова доза от 50-100mg 2-3 пъти дневно и постепенно увеличавайте дозата за период от 2 седмици.

Няма въпроси или коментари за този продукт!

Ако имате въпрос или искате да оставите коментар за продукта, можете да го направите тук.
На вашите въпроси отговаря екипа по поддръжка на Mutant.bg. Ще получите e-mail известие при отговор на въпроса Ви.
Задай Въпрос
 

Подобни продукти

100% Pure Glutamine 1kg - основна аминокиселина, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване.

Glutamine 1200gr

Цена:
115.00 лв.
 97.75 лв.
-15%
Виж детайли
100% Pure Glutamine 400g - чист глутамин, основна аминокиселина, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване.

100% Pure Glutamine 400g

Цена:
40.00 лв.
 34.00 лв.
-15%
Виж детайли
100% Pure BCAAs 315g - Аминoĸиceлини c paзĸлoнeнa вepигa – BCAA

100% Pure BCAAs 315g

Цена:
60.00 лв.
 51.00 лв.
-15%
Виж детайли
Glutamine 400g - свободна аминокиселина.

Glutamine micronized 400gr

Цена:
47.00 лв.
 39.95 лв.
-15%
Виж детайли
 

Медия

Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка
Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка
    Коремните мускули се нуждаят от различн
Мускулна маса
Мускулна маса
Как да натрупате мускулна маса? Това е задача, ко
Най-добрите упражнения за стегнато женско дупе.
Най-добрите упражнения за стегнато женско дупе.
  Най-добрите упражнения за идеално изваяно ду
 

Марките с които работим