ХАРЕСАЙТЕ НИ


Super Fat Burner 60 caps

Super Fat Burner 60 caps
Super Fat Burner 60 caps
QUAMTRAX Super Fat Burner - фет бърнър
Цена:
28.00 лв.
 23.80 лв.-15%

Добави в количката

QUAMTRAX Super Fat Burner - фет бърнър
1. Какво представлява продуктът?
QUAMTRAX Super Fat Burner е натурална хранителна добавка за отслабване. Тя е естествен стимулатор за загуба на мазнини. Що се отнася до нейните съставки, тази хранителна добавка може да се използва ежедневно, без оглед на физическата активност. QUAMTRAX Super Fat Burner съдържа хромен пиколинат и екстракт от гарциния камбоджа. Минералите на хрома спомагат за нормализирането на метаболизма на макроелементите в организма (протеини и въглехидрати). В допълнение помага и за нормалните нива на глюкоза в кръвта.
QUAMTRAX Super Fat Burner съдържа също и екстракти от зелен чай и зелено кафе. Тези две съставки допринасят за по-високото ниво на хлорогенната киселина и флавоноидите в организма. Quamtrax Super Fat Burner е предназначен за хора, които искат да се отърват лесно от излишните телесни мазнини.
2. Активни съставки и тяхното въздействие
QUAMTRAX Super Fat Burner съдържа само натурални съставки, които са съчетани в специална формула, за да отговорят на Вашите очаквания и да Ви помогнат да постигнете целите си.
Гарциния Камбоджа се отглежда в цяла Югоизточна Азия и в някои части на Африка. Освен като подправка в източната кухня, това растение се използва все повече като ефикасно средство за отслабване. Особено в комбинация с други натурални съставки като зеленото кафе и зеления чай.
Гарциния Камбоджа има силно действие срещу мазнините в организма, като мощно подпомага тяхното изгаряне. Това растение може да се използва като средство за отслабване, за контролиране на апетита или регулиране на въглехидратния метаболизъм.
Полезните свойства на гарциния се свързват с основната активна съставка в плода – хидроцитрусова киселина, известна и с абревиатурата HCA. Основният механизъм на действие е способността на тази съставка да блокира ензима цитрусово-киселинна липаза, който е отговорен за формиране на мастни киселини.
Екстрактът от зелено кафе преминава лесно през стомашно-чревния тракт, като активната му съставка - хлорогенова киселина е с висока степен на усвояване.
Антиоксидантите в зеления чай забавят стареенето на клетките, спомага за детоксикацията на тялото и за избавянето от устойчивите органични замърсители. Това оказва огромна помощ на хората с наднормено тегло, защото подпомага свалянето на килограми.
3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка?
С помощта на тази хранителна добавка от Quamtrax ще успеете да свалите излишните килограми. Продуктът спомага за поддържането на нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини.
4. Защо да изберете този продукт?
Изберете Super Fat Burner от Quamtrax, защото този невероятен продукт ще Ви помогне да влезете във форма, бързо и лесно.
Тази хранителна добавка съдържа само натурални съставки.

Няма въпроси или коментари за този продукт!

Ако имате въпрос или искате да оставите коментар за продукта, можете да го направите тук.
На вашите въпроси отговаря екипа по поддръжка на Mutant.bg. Ще получите e-mail известие при отговор на въпроса Ви.
Задай Въпрос
 

Подобни продукти

MUTANT MCT OIL 946ml

MUTANT MCT OIL 946ml

Цена:
62.50 лв.
 53.13 лв.
-15%
Виж детайли
HIT 90 caps

HIT 90 caps

Цена:
42.00 лв.
 35.70 лв.
-15%
Виж детайли
Lipotropic Fat Burner 90caps. - изгаря мазнини и намалява на теглото.

Lipotropic Fat Burner 90 caps.

Цена:
49.00 лв.
 41.65 лв.
-15%
Виж детайли
L-Carnitine 3000 20 ампули - изгаря мазнините.

L-Carnitine 3000 20 ампули

Цена:
50.00 лв.
 42.50 лв.
-15%
Виж детайли
 

Медия

Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка
Стегнат корем 3 упражнения с фитнес топка
    Коремните мускули се нуждаят от различн
Мускулна маса
Мускулна маса
Как да натрупате мускулна маса? Това е задача, ко
Най-добрите упражнения за стегнато женско дупе.
Най-добрите упражнения за стегнато женско дупе.
  Най-добрите упражнения за идеално изваяно ду
 

Марките с които работим