Магазин за фитнес добавки
0
0.00 лв.

Протеините увеличават чистата мускулна маса!

ПРОТЕИНИТЕ – „спешна помощ“ за загуба на мазнини и увеличаване на чиста мускулна маса.
Изследванията показват, че приемането на протеини под формата на храни с високо съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати, помагат на тялото да се отърве от натрупаните мазнини и да увеличи чистата мускулна маса.

Проучване, публикувано във вестник „Nutrition“, гласи че хора с наднормено тегло, които са консумирали храни с високо съдържание на протеини са променили драстично структурата на тялото си. Добили са мускулна маса за сметка на мазнини.
В сравнение с тези, които въпреки упражненията са консумирали въглехидрати и не са наблягали на храни с високо съдържание на протеини.

Изследвания показват, че по-високото съдържание на протеини и ниското съдържание на въглехидрати, оказва благоприятно въздействие върху структурата на тялото. Изгарянето на коремните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса е най-успешно, когато протеините идват в чист вид.

“Запазването или дори добиването на мускули е много важно за поддържането на метаболизма и предотвратяване процеса на връщане на килограмите, който може да бъде основен проблем за много желаещи да намалят теглото си.” казва Andrea Josse, водещ автор на изследването. Мазнините в коремната област се смятат за особено вредни за сърдечно-съдови и метаболитни процеси“.

Увеличаването на калций и протеини в диетата може да помогне за по-нататъшно насърчаване на загуба на мастна тъкан от най-дълбоките депа в тялото.

За да улесните хранителния си режим и да увеличите консумацията на протеини без въглехидрати може да използвате и от хранителните добвки от mutant.bg.
Продукти като Whey Gourmet, Iso-Gold, ELITE Fusion 7 и Mutant WHEY са продукти с чиста формула суроватъчен протеин, с високо съдържание на протеин и ниско съдържание на въглехидрати.

Вход

Присъедини се

Регистрация

Назад
0